ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν δεν τη μάθετε να μιλάει Ελληνικά, να μη τη βάζετε να κάνει δηλώσεις. Με ενοχλεί.

Γράφει ο Αδαμάντινος

«Δεν είναι όλα παρακμή. Υπάρχει ελπίδα που προσωποποιείται στην Παιδεία μιας χώρας». Αυτό επεσήμανε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην εκδήλωση για την “Ποιότητα στην Εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση” στο υπουργείο Παιδείας.

Aδ.: ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ; TΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ; ΤΑΡΑΧΗ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΕΧΕΙ;

Η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε, με την ευκαιρία, στις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και απηύθυνε έκκληση για συναίνεση.

Όπως ανέφερε, «η Ανώτατη Εκπαίδευση, τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα, είναι η ατμομηχανή μιας χώρας και χρειάζεται να απεγκλωβιστούν δυνάμεις. Σήμερα μιλούμε για μία διαφορετική προσέγγιση στο σύνολο της εκπαιδευτικής πολιτικής, που είναι η ποιότητα στην εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει αλλαγές στη σκέψη μας, στις δομές μας, στον τρόπο εφαρμογής των πολιτικών μας. Εάν συμφωνήσουμε ότι η οικονομία είναι πραγματικά η σπονδυλική στήλη της λειτουργίας μιας χώρας, η Παιδεία είναι το μυαλό και η ψυχή.

Aδ.: EINAI ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΑΥΤ¨Η; TO MYAΛΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!! Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΥΛΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ…
ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Μέχρι τώρα στη χώρα μας δεν επιτύχαμε μεγάλες συναινέσεις στην οικονομία. Θέλω να ελπίζω και καλώ όλα τα κόμματα και κυρίως την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδείξουν μια διαφορετική λογική στο χώρο της Παιδείας, γιατί εδώ οι συναινέσεις είναι εξαιρετικά κρίσιμες, αναγκαίες και διασφαλίζουν την υλοποίηση πολιτικών που πραγματικά πρέπει να αλλάξουν τη χώρα».

Aδ.: KAI ΞΕΡΟΛΑΣ Η ΚΥΡΙΑ… Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΜΑΝΤΑΜ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ. ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΝΤΑΜ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading