Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίξτε τα μάτια σας, τεντώστε τα αυτιά σας και ακούστε με προσοχή γιατί οι Ιστορικές Σπουδές στην Ελλάδα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ!!!

Θέμα κοινοβουλευτικού ελέγχου: Έχει κρίθεί από το Συμβούλιο της επικρατείας από το 1996 παράνομος ο διορισμός του Αντώνη Λιάκου στην θέση του καθηγητή πανεπιστημίου στο τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης, ρωτάει γιατί το πανεπιστήμιο παρανομεί και δεν εφαρμόζει την απόφαση αυτή ενώ ζητάει τα στοιχεία των πρυτανικών Αρχών που επί 14 χρόνια μισθοδοτούν τον εν λόγω “καθηγητή”.

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου απαντά στον βουλευτή και εξηγεί τους λόγους γιατί σε τέσσερις επερωτήσεις του ίδιου βουλευτή για το ίδιο θέμα δεν έχει λάβει καμία ουσιαστική απάντηση, γιατί το πανεπιστήμιο αρνείται να δώσει τα στοιχεία που του ζητάει το υπουργείο Παιδείας και άλλα πολύ ενδιαφέροντα. Πιστεύω πως αξίζει να το δείτε για να καταλάβετε το θράσος και τις προθέσεις τους…..

 

 

 

http://deltio11.blogspot.com/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δες επίσης
Close
Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading