ΖΩΗΥΓΕΙΑ

«Αλόη Αρμπορέσενς»: Ο απαραίτητος σύμμαχος της Χημειοθεραπείας στην μάχη κατά του καρκίνου!!

αλλοηΌλοι γνωρίζουμε ότι η θεραπεία καρκίνου με Χημειοθεραπεία μπορεί να έχει στόχο τα καρκινικά κύτταρα, αλλά δυστυχώς καταστρέφει προσωρινά και πολλά υγιή. Έτσι εξηγούνται και οι ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών αυτών. Η Χημειοθεραπεία γενικά καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και η Αρμπορέσενς (Arborescens) το ενισχύει! Η Αρμπορέσενς δηλαδή βοηθάει την κλασική χημειοθεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα ως προς την κλινική εικόνα του ασθενή αλλά και μεγιστοποιεί τα θετικά αποτελέσματα της χημειοθεραπείας!

Ο ογκολόγος Paolo Lissoni και οι γιατροί Giuseppina Messina, Adelio Mora, Fernando Brivio, Massimo Colciago και Giorgio Porro από το τμήμα Ακτινολογικής Ογκολογίας, τμήμα Χειρουργικής του νοσοκομείου St. Gerardo , Monza στο Μιλάνο της Ιταλίας παρουσίασαν την Κλινική τους Μελέτη in vivo 171-176 /2009 και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας στην θεραπεία με μεταστατικό καρκίνο με κλασική χημειοθεραπεία σε συνδυασμό με Αλόη Αρμπορέσενς.

Ορισμένες από τις παρακάτω ουσίες που εμπεριέχονται στην Αλόη Αρμπορέσενς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην μάχη κατά του καρκίνου :

1)Η ανθρακινόνη Aloctin A (Aloctin AAlo A) και η Aloctin B (γνωστή ως Barbaloin) εμπεριέχονται στα εξωτερικά μέρη των φύλλων της Αλόης Αρμπορέσενς (Ένα από τα πιο σπάνια είδη αλόης μεταξύ των 200 τουλάχιστον κακτοειδών φυτών το οποίο δεν έχει σχέση με την αλόη Βέρα) και χαρακτηρίζονται από τις καθαρτικές, αντιβακτηριδιακές και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους, σε κάθε περίπτωση με απολύτως ασφαλείς μέγιστες δόσεις ανεκτικότητας που ισοδυναμεί με περίπου 10μmg/Kg χωρίς κανένα κίνδυνο πραγματικής βλάβης για τον ασθενή.

2) Οι πολυσακχαρίτες, μόρια με ιδιαίτερη βιοχημική δομή, χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ευκολία απορρόφησης από την εντερική λάχνη του ασθενούς (εάν δεν υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία). Δεν είναι βλενοπολυσακχαρίτες, καθώς δεν περιέχουν μόρια αζώτου. Η Aloe-mannano έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς δρα όπως τα αντιγόνα με θετική ικανότητα να επάγει ανοσολογική ανταπόκριση στα Τ γ-δ-λεμφοκύτταρα τα οποία απαντώνται σε περίπου 150 εστίες λεμφαδένων του εντέρου, με επικείμενη επαγωγή του Ανοσολογικού Καταρράκτη.

3) ATF1011 Πρόκειται για μία λεκιθίνη η οποία συνδέεται στην επιφάνεια των καρκινικών κυττάρων, με συνέπεια να επάγει την ενεργοποίηση των κυτταροτοξικών λεμφοκυττάρων εναντίον τους.

4) Alexin B Η λεκιθίνη Alexin B έχει ελεγθεί και έχει δώσει θετικά αποτελέσματα στη λευχαιμία των λεμφοκυττάρων.

Η Αρμπορέσενς (Arborescens) διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα σε χρονικό διάστημα 1-2 μηνών από την έναρξη χορήγησης του πόσιμου μείγματος που αποτελείται από Αλόη Αρπορέσενς (αναλογία 1 προς 2 ανάμεσα σε φρεσκοκομμένη Αλόη Αρμπορεσενς και άθερμο βιολογικό Μέλι) . Περιέχει περίπου 100 ενεργά στοιχεία. Εκτός από τα 8 απαραίτητα αμινοξέα , πολλές βιταμίνες, ακετυλοσαλικυκό οξύ, χολίνη και διάφορες άλλες μορφές λιπιδίων, η Αλόη Αρμπορένσενς επίσης περιέχει και κάποια σπάνια μεταλλικά άλατα. Ψευδάργυρο, Μαγγάνιο, Σίδηρο, Γερμάνιο, Χρώμιο, Μαγνήσιο, Βόριο, και Σελήνιο με ευεργετικό αποτέλεσμα σε διάφορες παθολογίες στον άνθρωπο όπως μεταβολικές νόσους, εκφυλιστικές παθολογικές καταστάσεις, νόσους ανεπάρκειας.

αλλοη1Η Αλόη Αρμπορέσενς συντελεί στην εξομάλυνση των βιοχημικών και των λειτουργικών παραμέτρων του οργανισμού σε ένα χρονικό διάστημα το οποίο κυμαίνεται από 2 έως 6 μήνες.

Ο Γιατρός Giuseppe Nacci. Ειδικευμένος στην Πυρηνική Ιατρική στο Μιλάνο, και με εξέχουσα εμπειρία στην Ογκολογικής Ακτινο-Ανοσοθεραπεία με Ύπριο 90 και Μονοκλωνικά Αντισώματα στο Scientific Institute San Raffaele και Europen, Oncological Institute, δημιουργός στην Σύνθεση και χρήση βιοτίνης- DTPA-Γαδολινίου 157, 159 στην ακτινοθεραπεία και βραβευμένος για την συγγραφή του καλλίτερου επιστημονικού βιβλίου έτους 2007 αναφέρει ότι όλες αυτές οι αναρίθμητες ευεργετικές ουσίες της Αλόης Αρμπορέσενς μπορούν ουσιαστικά να χωρισθούν σε 2 ομάδες αντι-καρκινικής δράσης:

1) Διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος.
2) Επαγωγή απόπτωσης
Γιατρός Giuseppe Nacci αναφέρει ότι η Αρμπορέσενς επίσης, συμβάλει στην Ρύθμιση της μερικής πίεσης του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα, Ρύθμιση των τιμών γλυκόζης, Μείωση των τριγλυκεριδίων, Ρύθμιση της ολικής χοληστερόλης με αύξηση του λόγου HDL/LDL, Εξομάλυνση της χολερυθρίνης και ουρικού οξέος, Ρύθμιση Na/K,Ca/Mg, Μία αύξηση αιμοσφαιρίνης, Προστασία του γαστρεντερικού –ηπατικού-παγκρεατικού και νεφρικού συστήματος, Ενάντια οξέων λοιμώξεων, Λεμφοκυτταρική εξισορρόπηση σε χρόνιες μολυσματικές ασθένειες όπως Ηπατίτιδα C, HIV/AIDS, Αντι-οξειδωτική προστασία του DNA από την ιονίζουσα ακτινοβολία.

Τελικά μπορούμε να συμπεράναμε συνοπτικά ότι:

Η Αλόη Αρμπορέσενς συνιστάται ως άριστη συμπληρωματική αγωγή της χημειοθεραπείας προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της ως προς τον ρυθμό υποστροφής των όγκων και τον χρόνο επιβίωσης. Ρύθμιση της αντικαρκινικής βιολογικής απόκρισης και εξουδετέρωσης της κατασταλτικής δράσης της αντικαρκινικής χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες όπως και ολόκληρη την κλινική μελέτη θα βρείτε στο ακόλουθο WebSite:   www.aloedeca.com   (Κλικ επάνω στο Greece, δεύτερο κλικ στο παράθυρο «Επιστημονικές μελέτες»)

 

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading