Gargalianoi.com

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΣ… Στο φως και το αδιάσειστο Παλαιστινιακό πόρισμα που αθωώνει τον Πατριάρχη Ειρηναίο.!… ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ > ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΙΕΣ …

Στο πλαίσιο της διαφύλαξης της σταθερότητας των θεσμών και της αξιοπιστίας της Ορθοδοξίας ως οικουμενικής παρουσίας, πρέπει να δοθεί λύση τάχιστα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων η οποία υπαγορεύεται από την κοινή λογική και από την ίδια τη δύναμη των πραγμάτων. Η αποκατάσταση του κανονικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου Α’ είναι μονόδρομος. Η Πανορθόδοξος στο Φανάρι δεν καθαίρεσε τον μακαριώτατο αλλά διέκοψε τη μνημόνευσή του από τα δίπτυχα. Αυτό σημαίνει ότι καθόλου δεν επηρέασε την εκκλησιαστική τάξη ως προς το αξίωμά του. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επιστροφής του Πατριάρχη Ειρηναίου. 

Άλλωστε, ο εκάστοτε Πατριάρχης είναι ισόβιος και εκπίπτει μόνο σε περίπτωση που σωματικά δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του ή αν κατηγορηθεί ότι δεν υπερασπίζει επαρκώς την Ορθοδοξία.

Τι κοινό έχουν το Αμερικανάκι κι ο Γαργαλιανιώτης;…

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής με δήλωση παρέμβαση το Μάιο του 2005 τάχτηκε στο πλευρό των διαφωνούντων σημειώνοντας πως εφόσον μια μεγάλη μερίδα Αγιαταφιτών συνυπογράφουν ενάντια στον Πατριάρχη, τότε είναι προφανές το δίκιο τους.

Τώρα καλείται είτε να επικυρώσει το παραπάνω πόρισμα-ντοκουμέντο των εμπειρογνωμόνων είτε αν έχει στοιχεία σε βάρος του Πατριάρχη Ειρηναίου να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Ειρηναίος στις δόξες του! Ποιος είναι ο αληθινός Πατριάρχης και ποιος “μαϊμού”; Θα δούμε σύντομα!

 

Υπόψη ότι από τις 6 Νοεμβρίου 2005 ο Ισραηλινός υπουργός (Τζάχι Ανέγκμπι) είχε ενημερώσει το δικηγόρο του Αγιοταφίτη Θεόφιλου (Γιαννόπουλου) ότι το κράτος του Ισραήλ ήταν αντίθετο στην «τελετή ενθρόνισής» του, η οποία σκοπό είχε να δώσει ισχύ στην καθαίρεση του Πατριάρχη Ειρηναίου και αυτό γιατί σύμφωνα με νομική γνωμάτευση «ο νόμος του 1958 κωδικοποιεί εθνικό δίκαιο και δίνει δικαιώματα στις εκάστοτε Ιορδανικές κυβερνήσεις. Με βάση λοιπόν αυτή τη λεπτομέρεια, το Ισραήλ ακόμα και ως κατέχουσα δύναμη -αφού το καθεστώς της Ιερουσαλήμ δεν είναι ξεκάθαρο- οφείλει να τον αποδεχτεί και να τον σέβεται».

Επιπλέον, οι κτηματομεσιτικές ενέργειες του Αγιοταφίτη Θεόφιλου από τότε που ανέλαβε επικεφαλής της Σιωνίτιδας Εκκλησίας έχουν καταπλήξει το ποίμνιο…

 

Πιο ειδικά, στις 18.05.2006 στην εφημερίδα «Αλ Κουτς» γίνεται λόγος για τα εξής:

α) Θέμα ενοικίασης 8 στρεμμάτων κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό – ανατολικά του Al-Thawry,
β) διαπραγματεύσεις 20 στρεμμάτων στην Άκρη – θέση “Masabik”,
γ) ότι υπέγραψε προ της «ενθρονίσεως» συμβόλαιο παραχώρησης οικίας στο Αμερικανικό Προξενείο, ενώ η ημερομηνία στο συμβόλαιο συμπληρώθηκε αργότερα.

Ο πρώην Πατριάρχης πίσω από τα κάγκελα… με “διαταγή” του Παναγιωτάτου Πατριάρχη Θεόφιλου!

 

Επίσης, έχουμε διαβάσει στην εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» για:

α) Παραχώρηση 71 στρεμμάτων στν περιοχή Ταλπιότ (βλ. 20.09.2009).
β) 60 περίπου στρέμματα στη Βηθλεέμ (βλ. 01.04.2012).
γ) 1,5 στρέμμα όπου οικοδομήθηκε το «King David Residence» (βλ. 08.07.2012).
Τέλος, στο ιστολόγιο greeknation.blogspot.gr στις 16.03.2011 διαβάσαμε ότι η ισραηλινή οικογένεια Μπεν-Νταβίντ απόκτησε τα δικαιώματα εκμισθώσεως σημαντικών εκτάσεων του Πατριαρχείου.

Ψέματα γράφουν όλοι κ. Θεόφιλε;

 

 

 

Ποιος πιστεύει ότι πέφτει λόγος σ’ αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για την εκλογή του Πατριάρχη;… Είναι ποτέ δυνατόν; ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!
Το Άγιον Πνεύμα φωτίζει τους Άγιους Πατέρες που επιλέγουν τον περισσότερο ‘Αγιο. Όλα τ’ άλλα που ακούτε είναι εκ του πονηρού…

 

Palestinian Commission Report (AR)

 

Πηγή

 

Τελευταία Άρθρα

Αρχείο

Τι παιζει τώρα στη TV