Gargalianoi.com

ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ

Ένα εκατομμύριο! Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν για την πατρίδα, την οποία οι απεθνοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες, από κοινού με τους ψευδοαριστερούς, δήθεν προοδευτικούς, ”κολλημένους” της αριστεράς, έχουν γεμίσει με τρία εκατομμύρια τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σε 9.903.000 κατοίκους ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας. Με βάση τα επίσημα λοιπόν στοιχεία της τελευταίας απογραφής, ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο τουλάχιστον, μέσα σε μια δεκαετία. Μείωση που οφείλεται στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει λόγω της οικονομικής κρίσης την τελευταία διετία.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, η καταγραφή του νόμιμου πληθυσμού έγινε με βάση τις απαντήσεις των απογραφόμενων Ελλήνων υπηκόων στο ερώτημα σχετικά με τη Δημοτική Ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι. Στο Νόμιμο Πληθυσμό περιλαμβάνονται και οι Έλληνες υπήκοοι των στρατιωτικών και διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων προηγήθηκε επεξεργασία των στοιχείων της Απογραφής με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες έτσι ώστε να εφαρμοσθούν αυστηρότεροι έλεγχοι ποιότητας από οποιαδήποτε άλλη Απογραφή.

Τα ερωτηματολόγια που συγκεντρώθηκαν από τα 58.684 Απογραφικά Τμήματα της Χώρας, που αντιστοιχούν σε 34.780.000 σελίδες, υποβλήθηκαν σε οπτική αναγνώριση χαρακτήρων με τη χρήση σαρωτών υψηλής ταχύτητας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα οπτικοποίησης των ερωτηματολογίων και άμεσης πρόσβασης σε αυτά σε ελεγμένη (verified) ψηφιακή μορφή για την υλοποίηση των πολλαπλών και συνδυαστικών ελέγχων ποιότητας (π.χ. ύπαρξης και απαλοιφής διπλοεγγραφών, έλλειψης πληρότητας, ορθότητας γεωγραφικών κωδικών κλπ).

Όπως πάντως έχει ήδη ενημερώσει η ΕΛΣΤΑΤ σε προηγούμενες ανακοινώσεις της, τα αποτελέσματα της Απογραφής του 2011 και αυτά προηγούμενων Απογραφών δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα. Αυτό οφείλεται στο ότι η μεθοδολογία της Απογραφής του 2011 διαφέρει σημαντικά σε αρκετά σημεία από αυτή προηγούμενων Απογραφών τόσο ως προς τις διαδικασίες συλλογής των στοιχείων όσο και ως προς τις διαφορετικές και πληρέστερες διαδικασίες ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεγέντων στοιχείων βάσει νέων τεχνολογιών και μεθόδων.

Τα παραπάνω (αναφέρονται σε σχετική ανάρτηση στο ”Αntinews”) δημιουργούν το εύλογο ερώτημα: Που πάμε; Τα ελληνικά νιάτα, φεύγουν! Γινόμαστε χώρα γερόντων, την ώρα που οι γύρω μας πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Σε παλαιότερες αναρτήσεις του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α θυμίζαμε το αμείλικτον των στατιστικών και των αριθμών:

2030 μ.Χ., Τουρκία 100.000.000, (Μεγάλη) Αλβανία 16.000.000, Ελλάδα 8.000.000 κάτοικοι.

Τα καμπανάκια του κινδύνου για την ίδια την εθνική μας υπόσταση και ύπαρξη, χτυπούν αμείλικτα.

Μόνο που δεν τα ακούει σχεδόν κανείς…

 

Πηγή:

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ» (ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.)

ιδρύθηκε τον Mάρτιο του 2011 με την υπ’ αρ. 1496/22.03.2011 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και είναι καταχωρημένο με αριθμό μητρώου 28511. Το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και εδρεύει στην Αθήνα. Συναπαρτίζεται από διεθνολόγους, αμυντικούς αναλυτές, ιστορικούς και επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. επιδιώκει τη στενή όσο και παραγωγική συνεργασία με τα ΥΠ.ΕΞ. Ελλάδος και Κύπρου και συμπεριλαμβάνεται στα ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα της επίσημης ιστοσελίδος του ελλαδικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Αρχείο

Τι παιζει τώρα στη TV