Gargalianoi.com

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

bicycle

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 

            Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, με τη συμμετοχή και μελών των απερχόμενων συμβουλίων των Συλλόγων 2ου και 3ου Δημ. Σχολείου όπως είχε αποφασιστεί, συναντήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Γαργαλιάνων με το Δήμαρχο Τριφυλίας, παρουσία Δημ. Συμβούλων των Γαργαλιάνων και των Αντιδημάρχων Γαργαλιάνων Ε. Ανδρινόπουλου και Παιδείας Σ. Μερκούρη.    

            Σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν από το Σύλλογο, ο Δήμος δια των ανωτέρω εκπροσώπων του δεσμεύτηκε ότι:  Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανακατασκευαστούν οι τουαλέτες μόνο του Σχολείου που βρίσκονται  στο ισόγειο δίπλα στο κυλικείο και οι αντίστοιχες στον επάνω όροφο. Δηλαδή δεσμεύτηκαν ότι θα επισκευαστούν μόνο οι μισές τουαλέτες του Σχολείου. Για τις υπόλοιπες τουαλέτες και για την αντικατάσταση καυστήρα και λέβητα είπαν ότι δεν περισσεύουν χρήματα. Θα γίνει μόνο διερεύνηση εάν είναι δυνατόν με μικρό κόστος, να λειτουργήσει αυτονομία στο σύστημα θέρμανσης. Για τα μέτρα σήμανσης και ασφάλισης που ζητήθηκαν έξω από το Σχολείο δεσμεύτηκαν ότι άμεσα θα υλοποιηθούν. Για την επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστήριου αναγνώρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα και ο χώρος καταστρέφεται από τις βροχές, αλλά δεν δεσμεύτηκαν συγκεκριμένα για την επισκευή. Για την μελλοντική επέκταση του Σχολικού συγκροτήματος με γειτονικό οικόπεδο θεώρησαν ότι αποτελεί δίκαιο αίτημα που θα βελτίωση τις συνθήκες λειτουργίας του Σχολείου με επιπλέον χώρους και στο μέλλον όταν υπάρχουν οι δυνατότητες θα πρέπει να υλοποιηθεί. Από το Σύλλογο εκτός των άλλων ,τονίστηκε προς τη Δημοτική Αρχή, ότι απαιτούμε τα σχολεία και οι ανάγκες των μαθητών να είναι η πρώτη προτεραιότητα σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Την Τετάρτη 12-10-2011 συνεδρίασε το Δ.Σ. ΤΟΥ Συλλόγου και αποφάσισε

  1. Τη διοργάνωση λαχειοφόρου με κλήρωση δώρων στις γιορτές της Πρωτοχρονιάς
  2. Την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για το Σχολείο μπάλες κλπ.
  3. Καθορίσθηκε η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου σε 10  €
  4. Διοργάνωση ποδηλασίας του Συλλόγου την Κυριακή 23 Οκτώβρη στις 10 π.μ. από την πλατεία των Γαργαλιάνων στη Λεύκη με επιστροφή στους Γαργαλιάνους. Η διοργάνωση θα υποστηριχθεί από το ‘’NABARINO OUTDOORS’’ . Η συμμετοχή των παιδιών θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 10 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ – ΛΕΥΚΗ –ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ.                                

                                                            Για το  Δ.Σ.

         Ο πρόεδρος                                                              Η γραμματέας

Νικόλαος Αναστασόπουλος                                          Έλπη  Μουζακίτη    

————————————————————————————————————————–

Δείτε φωτογραφίες της σημερινής αχαρακτήριστης κατάστασης στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων.    

Ο τελευταίος δήμαρχος Γαργαλιάνων είχε υποσχεθεί πριν 9 χρόνια (προεκλογικά) ότι αν εκλεγόταν θα καθάριζε την βρωμιά που βλέπετε. Εκλέχτηκε (δυστυχώς) και για μια ολόκληρη 8ετία έλεγε κάθε χρόνο ψέμματα ότι θα έφτιαχνε τις τουαλέτες των μαθητών.

 Στο φέσωμα των Γαργαλιάνων  με σχεδόν 5.000.000 ευρώ δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες για την προστασία της υγείας των μικρών μαθητών…  Το δίδαγμα είναι να μην πιστεύουμε τους πολιτικάντηδες που μας παραμυθιάζουν την μια τετραετία μετά την άλλη. Να κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε με δικές μας ενέργειες για τα δικά μας παιδιά.

Εδώ οι πολιτικάντηδες της Βουλής δεν νοιάζονται για την Πατρίδα μας  (153 την πρόδωσαν προχθές…) θα νοιαστούν για τις τουαλέτες του Β΄Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων;

Ας ξυπνήσουμε γρήγορα για το καλό μας. 

Εύχομαι ο κ. Κόλλιας να κρατήσει τον λόγο του και να πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκε. Αν ακολουθήσει το παράδειγμα του αχαρακτήριστου προηγούμενου δημαρχίσκου… και μας παραμυθιάσει κι αυτός, εδώ είμαστε θα τα ξαναπούμε.

Του θυμίζω ότι την ημέρα της νίκης του , πριν ένα χρόνο, μου είχε υποσχεθεί ότι θα στείλει συνεργείο του Δήμου αμέσως για να γίνουν οι πιο αναγκαίες εργασίες στις τουαλέτες, για την προστασία της υγείας των μαθητών.  Ειλικρινά πίστευα ότι το είχε κάνει μέχρι που έλαβα την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Λυπάμαι πολύ κ. Δήμαρχε…  Αν όμως το πρόβλημα ήταν στην Κυπαρισσία θα είχε “τακτοποιηθεί” αμέσως. Ξέρω τι λέω…

Πιθανόν να είναι απασχολημένος με το μαγείρεμα του “οικονομικού απολογισμού” του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων (και των άλλων πρώην δήμων Τριφυλίας).  

Καλά Χριστούγεννα κ. Δήμαρχε και ευχαριστούμε για την νέα… υπόσχεση!  

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !

ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Οι φωτογραφίες της ντροπής:

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


Αρχείο

Τι παιζει τώρα στη TV