Gargalianoi.com

Συμβουλές Καλοφωλιά προς τους υποψηφίους Δημάρχους. Τί έργα έχει “ανάγκη η περιοχή μας” !…

 DSC_3519-Copy-189x300Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Σταύρος Καλοφωλιάς

Δεν υπάρχει απερχόμενος δήμαρχος σ’ όλο το κόσμο που να συμβουλεύει τους νέους υποψήφιους δημάρχους με δημόσια επιστολή, να φτιάξουν τα έργα που ό ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει πριν 8 χρόνια και δεν τα έκανε… Παρέλαβε τον Δήμο με περίπου 250.000 μετρητά.  Η διαχείρηση του “Γηροκομείου” πέρασε στα χέρια του δήμου για να το …προστατέψει από τους κλέφτες και να το …αξιοποιήσει!  Στις 9-5-2007 με αρ. πρωτοκόλου 3003 η Δημοτική Αρχή, σαν προστάτης   πλέον και διαχειριστής του Γηροκομείου Γαργαλιάνων, έγινε και διαχειριστής των χρημάτων που είχε το ταμείο του Γηροκομείου που ανέρχονταν στο ποσό των 61.395,44 ευρώ (τραπεζικός λογαριασμός). Κύριε Δήμαρχε τα χρήματα αυτά του γηροκομείου υπάρχουν ακόμα στο λογαριασμό ή μήπως πήγαν κι αυτά για την κατασκευή των έργων που υποσχεθήκατε το 2002 και το 2006; Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για να βρούμε τα έργα που “έγιναν” και έχουν χρεώσει το Δήμο περίπου 4.500.000 ευρώ…  Ένας “Απολογισμός Πεπραγμένων” είναι επιβεβλημένος δεν νομίζετε κ. Δήμαρχε; Θα μας κάνετε γνωστά όλα αυτά τα έργα υποδομής που φτιάξατε ή και φτιάχνετε σήμερα για να σταματήσουμε επιτέλους να τα ψάχνουμε… Η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” δυστυχώς δεν δημοσιεύει τον πίνακα των έργων για να μάθει ο κόσμος τα έργα σας και όχι μόνο οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι.

Γιατί δεν τον “στρίμωξε” η τότε αντιπολίτευση να κάνει Απολογισμό Πεπραγμένων;

Ίσως να μην πρόλαβε να κάνει τα έργα που υποσχέθηκε επειδή ήταν απασχολημένος να πιέζει το Δ.Σ. για την έκδοση   “ομόφωνων αποφάσεων” εναντίον της …διαφάνειας. Αποφεύγατε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων όπως ο διάβολος το λιβάνι… Παθένατε κυριολεκτικά σοκ με το που βλέπατε την κάμερα να σας βιντεοσκοπεί. Το γιατί είναι είναι πλέον οφθαλμοφανές σε όλους… Το μεγαλύτερο κακό για το τόπο ήταν που οι αποφάσεις του Δ.Σ. εναντίον της διαφάνειας ήταν …ομόφωνες.

Απολαύστε το θράσος του “νεκροθάφτη” του Δήμου Γαργαλιάνων (Δήμος για 2 ακόμα μήνες…).

Στην “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” (23/10/10 σελίδα 19) διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας…

“Επιστολή στους υποψήφιους δημάρχους Τριφυλίας έστειλε ο δήμαρχος Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς με την οποία τους ενημερώνει για τα προγραμματισμένα έργα υποδομής του δήμου. Στην επιστολή του ο κ. Καλοφωλιάς μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Με την παρούσα μας θέλουμε αφενός να σας ευχηθούμε καλή δύναμη, καλό και δημιουργικό προεκλογικό αγώνα, ώστε ο νέος Δήμος Τριφυλίας να συγκροτηθεί με άξιο και ικανό πολιτικό προσωπικό και θέσεις – προγράμματα που θα ικανοποιούν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του νέου δήμου και των πολιτών του. Σας γνωρίζουμε ότι τόσο η δημοτική αρχή του Δήμου Γαργαλιάνων όσο και οι υπηρεσίες του είναι στην διάθεσή σας για κάθε συνεργασία και πληροφόρηση που θα κρίνετε αναγκαία για την καλύτερη γνώση του δήμου μας. Επίσης σας επισυνάπτουμε πίνακα των σχεδιαζόμενων έργων υποδομής του δήμου μας, τα οποία θεωρούμε ότι πρέπει αφενός να τα γνωρίζετε και αφετέρου να ενσωματώσετε στο πρόγραμμά σας, αφού τα έργα αυτά αποτελούν πρώτης προτεραιότητας έργα που καλύπτουν βασικές ανάγκες της περιοχής μας. Τέλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν το νέο δήμο, στα πλαίσια του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού όπως διαμορφώθηκε με τη μεταρρύθμιση του νόμου του «Καλλικράτη».

Στον σχετικό πίνακα που έχει αποσταλεί αναφέρονται τα έργα, η σκοπιμότητά τους, η φάση ωρίμανσης, η χρηματοδότηση και ο φορέας υλοποίησης.

Στην κατηγορία μεγάλα έργα συμπεριλαμβάνονται: η αποχέτευση – βιολογικός καθαρισμός, γυμνάσιο – λύκειο, αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, περιφερειακός δακτύλιος Γαργαλιάνων, βελτίωση οδού Γαργαλιάνων – Βάλτας, εμπλουτισμός υδραγωγείου Συνδέσμου Υδρευσης Τέλλος Αγρας, πολεοδομικός σχεδιασμός οικισμών, αθλητικό κέντρο Γαργαλιάνων, ιστιοπλοϊκό κέντρο Μαραθόπολης, ανάπλαση παραλιακής ζώνης Μαραθόπολης.

Στα μεσαία έργα: η κατασκευή δικτύου ύδρευσης περιοχής «Λαγκουβάρδου», εμπλουτισμός υδραγωγείων Βάλτας – Γαργαλιάνων, κατασκευή κερκίδων – αποδυτηρίων γηπέδου Γαργαλιάνων, αναβάθμιση – εξωραϊσμός «Αποθήκης 186», 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, δρόμος Γαργαλιάνοι – Λεύκη – Τραγάνα, ανάπλαση κεντρικού τομέα Γαργαλιάνων.

Τέλος στην αξιοποίηση ακινήτων και δημοτικής περιουσίας περιλαμβάνονται ο Τουριστικός Ξενώνας Γαργαλιάνων και το Γηροκομείο Γαργαλιάνων.”

Εσείς τι λέτε; Δεν είναι πράγματι πρωτότυπο αυτό που έκανε ο κ. Καλοφωλιάς;

Φωτογραφίες του “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ” Γαργαλιάνων όπως το κατάντησε ο κ. Καλοφωλιάς

DSC00971 DSC00983 DSC00991 DSC00996 ΔΩΜΆΤΙΟ ΝΟ. 3 (ΔΥΚΛΙΝΟ) ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ , ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΚΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ... ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! P1010419 Τουρ.7 Τουρ.8 (1)

 

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του “Γηροκομείου Γαργαλιάνων”,  όπως κατάντησε επί δημαρχίας  …Καλοφωλιά.

DSC08946 DSC08945 DSC08949 DSC08950 DSC08951 DSC08948 DSC08964

Εκλέχτηκαν με ψεύτικες υποσχέσεις και κατέστρεψαν ότι είχε φτιαχτεί μέχρι τότε… Εκτός των καταστροφών που βλέπετε διπλασίασαν το κόστος υδροδότησης των πολιτών για να μας δίνουν νερό “ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση” τους περισσότερους μήνες των τελευταίων ετών…

Η ακαταλληλότητα του νερού ήταν εν γνώσει τους, αλλά ποτέ δεν μας ειδοποίησαν όπως ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν…  

Πως είναι δυνατόν να προκόψει τούτος ο τόπος όταν εκλέγουμε τέτοιους ασυνείδητους; Ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ας εκλέξουμε νέους υποψηφίους, τίμιους, ηθικούς που δεν θα πουλήσουν τον τόπο μας…

Αρχείο

Τι παιζει τώρα στη TV